ZOEKEN

VKontakte-pagina voor altijd verwijderen

VKontakte is het populairste sociale netwerk inCIS en in het buitenland. Hiermee kun je vrienden vinden, met ze chatten via instant messaging, informatie delen, je bedrijf promoten, groepen en evenementen maken. Het aantal geregistreerde gebruikers van VKontakte groeit elke dag. Voor sommigen is deze service een prettig tijdverdrijf, maar er zijn mensen die door het sociale netwerk worden geholpen om geld te verdienen.

verwijder VKontakte pagina
Echter, ondanks alle positieve dingenhet verwijderen van een Vkontakte pagina is een gewilde optie en wordt niet zelden door gebruikers uitgevoerd. Wat is deze behoefte? Waarom een ​​pagina maken en vervolgens verwijderen? Meer recent was het verwijderen van de VKontakte-pagina onmogelijk. Nu is de functie beschikbaar en bevindt deze zich in het menu "Mijn instellingen" op het tabblad "Algemeen". Helemaal aan het einde van de lijst met verschillende opties voor het instellen van paginaparameters is er een vermelding geschreven in kleine letters "U kunt uw pagina verwijderen".
vkontakte pagina verwijderen
Door op "Verwijder uw pagina" te klikken, hebt u dit nodigzal de reden voor je acties aangeven. Om de administratie te helpen bij het aanbieden van opties waaruit u de juiste reden voor uw zaak kunt kiezen. U kunt uw vrienden hierover vertellen in een bericht dat zich op uw verwijderde pagina bevindt, samen met uw voor- en achternaam. Het sociale netwerk gaat ervan uit dat je op een dag je account wilt vernieuwen. Hiervoor kan VKontakte de pagina verwijderen zodat deze helemaal niet niet werkt! Het profiel met de servicebeeld, naam en achternaam, gemarkeerd "pagina verwijderd", blijft in de lijst met gebruikers zonder andere contactgegevens, u zult ook uw vrienden hebben.

Is het nodig om een ​​VK-pagina te verwijderen? Immers, als u zich wilt ontdoen van opdringerige vrienden, berichten, applicaties, dan is het niet nodig om de "delete" -functie uit te voeren. VKontakte overzichtelijke instellingenmenu waarmee u een profiel kunt maken op basis van uw behoeften. Op het tabblad 'Privacy' wordt de pagina gesloten voor gebruikers van de site en zelfs voor vrienden. U kunt afzonderlijke lijsten maken die beschikbaar zijn om op de muur te schrijven, toepassingen, foto's enzovoort. Van ongewenste bezoekers is er een optie "Zwarte lijst", waar gegevens worden ingevoerd van personen die beperkt zijn tot toegang tot de pagina.

delete VKontakte
Om het profiel niet te verwijderen, kun je de muur opruimen,Verwijder vrienden waarmee u niet wilt chatten, foto's, video- en audiobestanden. U kunt de contactgegevens wijzigen, het adres van de mailbox waaraan de sociale netwerkpagina is gekoppeld, het wachtwoord. Als je door niemand op VKontakte gestoord wilt worden, zet je in het gedeelte 'Privacy' 'Niemand' of 'Alleen ik' op alle verzoeken. De pagina is zichtbaar voor gebruikers van het sociale netwerk, maar niemand kan berichten schrijven, opmerkingen plaatsen over berichten, foto's maken, uitnodigen voor groepen, uw muur bekijken.

Het verwijderen van een VK-pagina is alleen aan te raden inIn het geval dat u het sociale netwerk niet voor uw behoeften zult gebruiken. Geef vervolgens op de verwijderingspagina de juiste reden op, schrijf een bericht naar vrienden en klik op "Pagina verwijderen".

  • evaluatie: